Saturday, March 6, 2010

PANAS-PANAS 2010

BLOG PANAS


ENTER

Sunday, January 24, 2010

Tersempit di KL





Baru je sampai rumah ni. Baru balik dari jalan2 kat KL g shopping2,tgk wayang citer Adnan Sempit. Ini semua gara-gara beberapa kwn aku yang dah tengok dan borak2 sesame mereka kata cter ni kelakar xingat.Hohohoh.. Tu yang semangat aku membuak-buak nak tengok tu.
Dari kul 2 pai 5 ptg terperangkap dalam jem kat KL semata2 nk tgk cter ni.Hahahaha
Memang berbaloi-baloi untuk wang yang anda keluarkan tuk membeli tiket.Dala kwn aku main potong barisan masa nk beli tiket.Hahahaha
Panggung penuh sampai bawah screen!

Sepanjang cerita asyik gelihati jer aku ngan ayat-ayat kelakar diorang. Semuanya menjadi. Sham, Along, Angah dan Cat Farish.
Klimaknya bila Sham speakang english kat bilik mesyuarat. Broken abis! Aduhla... Dah la broken, poyo pulak tu. pecah perut gelak.

Pakcik, I dont want banana... fruit two times. (Saya tak mahu pisang berbuah dua kali)

Along pulak boleh kuar statement yang cukup mengelihatikan aku, "sebabkan nila setitik, rosak mat rempit sebelanga!" aduhla...

Ok cukuplah. Aku rasa korang tentu dah membuak-buak nak tengok. Kalu aku citer lebih-lebih kan, spoil pulak.

Apa yang boleh aku katakan, selama aku layan citer komedi arahan Ahmad Idham ni, inilah filem arahan komedi dia yang paling lawak tak ingat. Bukan lawak bodoh, tapi lawak situasi.

Abis wayang,jalan2 masuk kedai Body Glove.Pilih2 baju 2helai kasut.Abis RM150.Fuyooo...Tersempit poket aku (habis duit la tu)hahaha..

Balik ambil kwn aku 3 org kat Pudu,tut tut hujan lebat.Dala kete aku lowerd gler2..Bleyh plak air bertakung..Adeiyhhhh...

Hari yang paling tersempit..Hahahaha..

Tdo..ZZzzzzz
Related Posts with Thumbnails
 

Pembaca

Blog Info

Duniaku adalah kisah kehidupan seharian aku.. hoho jadinya blog ini akan menjadi blog informasi mahupun blog personal aku…

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Pengunjung

D U N I A K U dot net Copyright © 2009-2010 Blog Designed by Mr.Mashi